• China Mechanical Measuring Wheel Produsen
  • Pemasok Roda Pengukur Elektronik
babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Madeg ing 1988 lan adhedhasar ing Cixi, Zhejiang, Cixi Wushan Counter Co., Ltd. Spesialisasi ing pangembangan lan produksi macem-macem counters lan gembong ukuran, kalebu tampilan mechanical lan elektronik Cairan kristal tampilan model.
Kita bangga banget karo umpan balik positif sing ditampa saka para pelanggan, lan kita setya ngemot kanggo nyedhiyakake produk kanthi kualitas sing padha lan layanan sing apik sing wis nggawe jeneng sing dipercaya ing layanan industri sing ndadekake kita dadi pimpinan ing lapangan kita.
Pabrik kita dilengkapi teknologi lan mesin paling anyar kanggo mesthekake yen produk kita kualitas paling dhuwur. Kita mung nggunakake bahan sing paling apik, kalebu pigura logam sing kuat, roda karet daya tarik dhuwur, lan komponen ukuran sing tepat, kanggo mesthekake yen roda ukur akurat, awet, lan dibangun kanggo awet. produk utama kita kaleburoda pengukur elektronik, roda pengukur mekanik, roda pengukur jarak pendek teleskopik 6 inci.

Waca liyane