12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel

12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel

Ngenalke Roda Pengukur Mekanik Kompak 12-Inci sing bisa dilipat dening Wushan. Minangka Produsen lan Supplier sing misuwur ing China, Cixi Wushan Counter Co., Ltd. nyedhiyakake alat ukur sing bermutu. Apa sampeyan melu proyek konstruksi utawa mbutuhake pangukuran sing tepat kanggo macem-macem aplikasi, Roda Pengukur Mekanik kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Diprodhuksi ing China, produk iki njamin kinerja, akurasi, lan linuwih sing luar biasa.

Model:WS206

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur produk:

Roda 12 inci: Roda 12 inci njamin pangukuran sing akurat lan operasi lancar ing macem-macem terrain.

Desain Collapsible: Rod lempitan ngidini panyimpenan lan transportasi sing gampang, dadi trep kanggo tugas sing terus-terusan.

Operasi Mekanik: Roda pangukuran iki nggunakake mekanisme mekanik kanggo menehi maca sing akurat lan konsisten.

Tabung Aluminium: Rod lempitan dibangun nganggo tabung aluminium berkualitas tinggi, njamin daya tahan lan umur dawa.

Kickstand: Dilengkapi karo kickstand, setir ukuran bisa ngadeg mujur nalika ora dienggo, nggampangake panyimpenan effortless.


Spesifikasi Produk:

Kode Pabrik: WS206

Range Pengukuran: 0-99999.9m/ft

Produk Extension Length: 1000mm

Produk Dilipat Length: 510mm

Spesifikasi Batang Lipat: Ï22mm

Bahan Batang Lipat: Tabung Aluminium

Dhiameter Roda: 318mm

Bahan Roda: ABS

Bahan Tapak Roda: TPR Elastomeric

Bahan Hand Grip: Plastik TPR Elastis

Inner Packing: Tas Kain Tahan Hujan (kain nilon 420D)

Packing ukuran: 660*480*490 mm (6 lembar)

Bobot Net produk: 0.95kg


Ningkatake kabisan pangukuran kanthi Roda Pengukur Mekanik Kompak Kompak 12-Inci dening Wushan. Produk kita nawakake kinerja sing unggul, daya tahan, lan akurasi kanggo macem-macem tugas pangukuran. Minangka Produsèn anjog saka China, kita prioritas ngirim produk kualitas dhuwur sing ketemu standar kenceng. Nyuwun kutipan dina iki lan rasakake linuwih lan presisi Roda Pengukur Mekanik kita.



Hot Tags: 12-Inch Compact Collapsible Mechanical Measuring Wheel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.