Aplikasi Produk

Lingkup aplikasi produk saka rodha ukur kalebu:

Konstruksi:Roda pengukur digunakake kanggo ngukur dawa, jarak, lan area bangunan lan tanah. Biasane digunakake ing situs konstruksi kanggo tujuan tata letak lan perencanaan.

Pengukuran Tanah:Roda pangukuran minangka alat penting kanggo surveyor tanah kanggo ngukur jarak lan netepake wates darat lan garis properti sing akurat.

Pengukuran rute:Roda ukuran digunakake kanggo ngukur dawa dalan, trek, lan jalur, lan digunakake sacara wiyar ing konstruksi dalan lan perencanaan transportasi.

Pengukuran olahraga:Roda pangukuran duwe macem-macem aplikasi ing olahraga, kayata ngukur dawa trek lan menehi tandha lapangan bal-balan.

Manajemen fasilitas:Roda ukur bisa digunakake kanggo ngukur dimensi bangunan, fasilitas, lan latar, mbantu manajemen lan perencanaan infacility.