Layanan Kita

Nalika nerangake roda ukur, kita nawakake macem-macem layanan lengkap kanggo njamin kepuasan pelanggan ing saben tahap proses kasebut.

Sadurunge tuku, teh darmabakti kita nyedhiyakake dhukungan pra-sales lengkap, nyedhiyakake informasi produk sing rinci, mangsuli pitakon, lan mbantu para pelanggan milih roda pengukur sing cocog kanggo kabutuhan tartamtu.

Sajrone proses dodolan, kita njamin pengalaman sing lancar lan efisien, saka penempatan pesenan nganti pangiriman pas wektune. Tim kita ngawasi kemajuan kanthi rapet, mesthekake pelacakan sing akurat lan ngrampungake masalah sing bisa kedadeyan.

Komitmen kita ngluwihi titik penjualan. Kita bangga karo layanan sawise-sales sing apik, nyedhiyakake dhukungan teknis sing terus-terusan, pelatihan produk, lan pitulungan ngatasi masalah. Perwakilan sing duwe kawruh kita kasedhiya kanggo ngatasi masalah utawa menehi tuntunan babagan pangopènan lan panggunaan produk.

Ing saben langkah, westrive kanggo ngluwihi pangarepan customer, nawakake linuwih lan awet measuring wheels bebarengan karo layanan ngédap. Kepuasan sampeyan minangka prioritas, lan kita darmabakti kanggo njamin pengalaman sing lancar saka wiwitan nganti pungkasan.