Pasar Produksi

Kanthi keahlian teknis sing wis pirang-pirang dekade lan fokus ing kejujuran lan kualitas, produk kita ora mung kondhang ing saindenging China, nanging uga dianggep banget ing luwih saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad, kalebu Amerika Lor lan Kidul, Eropa, Australia, Timur Tengah lan Afrika Tengah.