12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake
  • 12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake

12-Inch Sabuk Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake

Temokake presisi lan penak saka Roda Pengukur Mekanik Mode Sabuk 12-Inci kanthi Rem dening Wushan. Minangka Produsen lan Supplier terkemuka sing adhedhasar ing China, Cixi Wushan Counter Co., Ltd. setya nyedhiyakake alat ukur sing bermutu kanggo para profesional lan penggemar DIY. Roda pangukuran mekanik iki nawakake pangukuran sing akurat lan fungsi sing luar biasa, dadi alat sing penting kanggo macem-macem aplikasi.

Model:WS217

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur produk:

Roda 12-inci: Roda 12-inci njamin pangukuran sing tepat ing macem-macem permukaan, ngidini sampeyan entuk asil sing akurat ing tugas pangukuran.

Desain Collapsible: Fitur collapsible ngidini panyimpenan lan transportasi sing gampang, nyedhiyakake penak nalika pindhah ing antarane situs kerja utawa nyimpen roda ukur.

Mode Sabuk Drive: Dilengkapi mode drive sabuk, roda pengukur iki nawakake operasi sing lancar lan efisien, njamin pangukuran sing konsisten lan dipercaya.

Konstruksi Pipa Baja: Kanthi konstruksi pipa baja sing kuat, roda pengukur kita nyedhiyakake daya tahan lan kinerja sing tahan suwe, sanajan ing kahanan kerja sing nuntut.

Kickstand Steel: Kickstand baja nawakake stabilitas lan dhukungan, saéngga roda ukur bisa ngadeg kanthi tegak nalika ora digunakake.

Brake on Handle: Rem terintegrasi ing gagang nyedhiyakake kontrol lan safety tambahan, ngidini sampeyan kanthi cepet mungkasi rotasi roda kanggo pangukuran sing tepat.


Spesifikasi Produk:

Kode Pabrik: WS217

Range Pengukuran: 0-99999.9m/ft

Produk Extension Length: 1100mm

Produk Dilipat Length: 600mm

Bahan Batang Lipat: Pipa Baja

Dhiameter Roda: 318mm

Bahan Roda: ABS

Bahan Tapak Roda: TPR Elastomeric

Hand Grip Bahan: ABS

Inner Packing: Rainproof Kain Tas (600D kain nilon)

Packing ukuran: 690*390*620mm (4 lembar)

Bobot Net produk: 2.9kg


Ngalami penak lan presisi Roda Ukur Mekanik Mode Sabuk 12-Inci kanthi Rem dening Wushan. Minangka Produsèn dipercaya saka China, kita wis darmabakti kanggo ngirim produk saka kualitas unggul lan kinerja. Nyuwun kutipan dina iki lan tingkatake kabisan pangukuran kanthi roda ukur mekanik sing dipercaya lan efisien. Percaya Wushan kanggo produk luar biasa sing nyukupi kabutuhan profesional sampeyan.



Hot Tags: 12-Inch Belt Drive Mode Mechanical Measuring Wheel karo Brake, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.