Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopot
  • Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopotRoda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopot
  • Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopotRoda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopot
  • Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopotRoda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopot
  • Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopotRoda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopot
  • Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopotRoda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopot
  • Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopotRoda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopot
  • Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopotRoda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopot

Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing bisa dicopot

Ngenalke Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing Bisa Dicopot dening Wushan, Produsen lan Supplier sing dipercaya adhedhasar ing China. Cixi Wushan Counter Co., Ltd. darmabakti kanggo ngirim alat ukur kanthi kualitas sing cocog karo kabutuhan profesional lan penggemar. Roda ukuran mekanik iki nggabungake presisi, daya tahan, lan kepenak, dadi alat sing penting kanggo pangukuran sing akurat.

Model:WS219

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur produk:

Roda 12-inci: Roda 12-inci njamin pangukuran sing akurat ing macem-macem permukaan, nyedhiyakake asil sing bisa dipercaya kanggo tugas pangukuran sampeyan.

Desain Collapsible: Fitur collapsible ngidini panyimpenan lan portabilitas sing gampang, dadi trep kanggo ngeterake roda ukur ing antarane macem-macem situs kerja utawa nyimpen nalika ora digunakake.

Konstruksi Pipa Baja: Konstruksi pipa baja sing kuat njamin daya tahan lan kinerja sing tahan suwe sanajan ing kahanan kerja sing angel.

Kickstand sing bisa dicopot: Kickstand bisa gampang dicopot, nyedhiyakake keluwesan lan adaptasi kanggo skenario pangukuran sing beda.

Cahya LED: Dilengkapi sistem lampu LED, roda pengukur iki menehi visibilitas sing luwih apik, ngidini pangukuran sing tepat sanajan ing lingkungan sing kurang cahya utawa peteng.


Spesifikasi Produk:

Kode Pabrik: WS219

Range Pengukuran: 0-9999.9m/ft

Produk Extension Length: 1050mm

Produk Dilipat Length: 560mm

Bahan Batang Lipat: Pipa Baja

Dhiameter Roda: 318mm

Bahan Roda: ABS

Bahan Tapak Roda: TPR Elastomeric

Hand Grip Bahan: ABS

Inner Packing: Rainproof Kain Tas (600D kain nilon)

Ukuran Paket: 660480490mm (6 pcs)

Bobot Net produk: 1.52kg


Ngalami presisi lan penak Roda Pengukur Mekanik LED 12-Inci kanthi Kickstand sing Bisa Dicopot dening Wushan. Minangka Produsèn biso dipercoyo saka China, kita usaha kanggo nyedhiyani produk unggul sing ketemu standar kualitas paling dhuwur. Nyuwun kutipan dina iki lan nikmati pangukuran sing akurat lan gampang digunakake sing ditawakake roda ukur mekanik. Dipercaya Wushan kanggo kabeh kabutuhan pangukuran.



Hot Tags: 12-Inch LED Mechanical Measuring Wheel karo Kickstand sing bisa dicopot, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.