Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 Inch
  • Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 InchRoda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 Inch
  • Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 InchRoda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 Inch
  • Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 InchRoda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 Inch
  • Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 InchRoda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 Inch
  • Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 InchRoda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 Inch

Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 Inch

Ngenalke Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12 Inch dening Wushan. Minangka Produsèn lan Supplier biso dipercoyo adhedhasar ing China, Cixi Wushan Counter Co., Ltd. bangga nawakake alat ukur kualitas dhuwur iki. Apa sampeyan profesional ing industri konstruksi utawa penggemar DIY, Roda Pengukur Mekanik kita dirancang kanggo menehi pangukuran sing akurat kanthi gampang. Kanthi roda 12 inci, desain sing bisa dilipat, lan konstruksi pipa baja sing kuat, produk iki menehi keandalan, daya tahan, lan kepenak.

Model:WS216

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur produk:

Roda 12 inci: Roda 12 inci njamin pangukuran sing tepat ing macem-macem permukaan, ngidini sampeyan ngrampungake tugas kanthi akurat.

Desain Collapsible: Fitur collapsible ngidini kanggo panyimpenan lan transportasi gampang, nggawe trep kanggo nggawa setir pangukuran menyang ngendi wae.

Konstruksi Pipa Baja: Kanthi konstruksi pipa baja sing kuat, roda pengukur kita nawakake daya tahan lan kinerja sing tahan suwe, sanajan ing lingkungan kerja sing tantangan.

Kickstand Baja: Kickstand baja sing kalebu nyedhiyakake stabilitas lan dhukungan, ngidini roda ukur bisa ngadeg kanthi tegak nalika ora digunakake.


Spesifikasi Produk:

Kode Pabrik: WS216

Range Pengukuran: 0-99999.9m/ft

Produk Extension Length: 1050mm

Produk Dilipat Length: 560mm

Bahan Batang Lipat: Pipa Baja

Dhiameter Roda: 318mm

Bahan Roda: ABS

Bahan Tapak Roda: TPR Elastomeric

Bahan Hand Grip: Plastik TPR Elastis

Inner Packing: Rainproof Kain Tas (600D kain nilon)

Packing ukuran: 800*540*350 mm (5 keping)

Bobot Net produk: 1.52kg


Ngalami linuwih lan kekiatan Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 12-Inci dening Wushan. Minangka Produsen sing dipercaya saka China, kita setya nyedhiyakake produk kanthi kualitas sing cocog karo panjaluk para profesional lan penggemar DIY. Hubungi kita dina iki kanggo njaluk kutipan lan ngunggahake kapabilitas pangukuran kanthi presisi lan penak saka Roda Pengukur Mekanik. Percaya Wushan kanggo keunggulan, inovasi, lan kinerja sing unggul.



Hot Tags: 12-Inch Steel Pipe Mechanical Measuring Wheel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.