Produk

View as  
 
  • Ngenalake Roda Pengukur Mekanik Teleskopik 19-Inci, alat ukur berkualitas tinggi sing dirancang dening WS®, merek terkenal ing sangisore Cixi Wushan Counter Co., Ltd. Roda ukur mekanik iki nduweni roda 19 inci, fungsi teleskopik, konstruksi tabung aluminium , lan kickstand sing trep, nyedhiyakake pangukuran sing akurat kanggo macem-macem aplikasi.

  • WS® minangka Roda Pengukur Elektronik Teleskopik 12-Inci China kanthi produsen Layar Kabeh-sudut. Ngenalake Roda Pengukur Elektronik Teleskopik 12-Inci kanthi Layar Kabeh-sudut, alat ukur canggih sing dirancang dening Wushan, merek terkenal ing sangisore Cixi Wushan Counter Co., Ltd. Roda pengukur canggih iki nggabungake roda 12 inci, fungsi teleskopik , konstruksi tabung aluminium, kickstand, fitur elektronik, lan layar kabeh-sudut inovatif, nyediakake pangukuran pas kanggo sawetara saka sudhut aplikasi.

  • Temokake akurasi lan efisiensi sing luar biasa kanthi Roda Pengukur Elektronik Teleskopik 12-Inci, minangka produsen terkemuka ing industri, WS®, kanthi jeneng merek Cixi Wushan Counter Co., Ltd., nyedhiyakake alat ukur sing canggih iki. Kanthi roda 12 inci, desain teleskopik, konstruksi tabung aluminium, kickstand, lan fitur elektronik, roda pengukur iki menehi pangukuran sing tepat lan fungsionalitas sing ditingkatake kanggo macem-macem aplikasi.

  • WS® minangka produsen Roda Pengukur Elektronik Teleskopik 6-Inci China sing misuwur. Ngenalake Roda Pengukur Elektronik Teleskopik 6-inci, alat ukur serbaguna lan akurat sing dirancang dening Wushan, merek sing dipercaya ing sangisore Cixi Wushan Counter Co., Ltd. Roda ukur inovatif iki nggabungake roda 6 inci, fungsi teleskopik, konstruksi tabung aluminium, kickstand, lan fitur elektronik, nyedhiyakake pangukuran sing tepat kanggo macem-macem aplikasi.

  • Temokake pilihan akeh WS® saka China ing Roda Pengukur Roda Ganda Mekanik Smooth Hood 4-Inch. Ngenalke Roda Pengukur Roda Ganda Mekanik Smooth Hood 4-Inci, alat serbaguna sing dirancang kanggo pangukuran sing tepat. Wushan, merek terkenal ing industri kasebut, kanthi bangga nampilake produk berkualitas tinggi sing diprodhuksi dening Cixi Wushan Counter Co., Ltd. Kanthi roda ganda 4 inci, desain teleskopik, konstruksi tabung aluminium, lan tutup sing mulus, roda pengukur iki menehi akurasi. lan penak kanggo sawetara saka sudhut aplikasi.

  • Temokake pilihan akeh Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 4-Inci saka China ing WS®. Ngenalake Roda Pengukur Mekanik Pipa Baja 4-Inci, alat sing bisa dipercaya sing dirancang kanggo pangukuran sing akurat. Wushan, merek terkemuka ing industri kasebut, kanthi bangga nampilake produk berkualitas tinggi sing diprodhuksi dening Cixi Wushan Counter Co., Ltd. Kanthi roda 4 inci, desain sing bisa dilipat, lan konstruksi pipa baja sing kuat, roda pengukur iki menehi daya tahan lan penak.

 12345...7