Sejarah Kita

Madeg ing taun 1988 lan adhedhasar ing Cixi, Zhejiang, Cixi Wushan Counter Co., Ltd. Spesialisasi ing pangembangan lan produksi macem-macem counter lan roda pengukur, kalebu tampilan mekanik lan model tampilan kristal cair elektronik. produk utama kita kaleburoda pengukur elektronik, roda pengukur mekanik, Roda pengukur jarak pendek teleskopik 6 inci.

Bangga banget karo umpan balik positif sing ditampa saka para pelanggan, lan kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing padha karo kualitas dhuwur sing ndadekake kita dadi jeneng sing dipercaya ing layanan industri sing ndadekake kita dadi pimpinan ing lapangan.