Roda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset
  • Roda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol ResetRoda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset
  • Roda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol ResetRoda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset
  • Roda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol ResetRoda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset
  • Roda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol ResetRoda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset
  • Roda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol ResetRoda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset
  • Roda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol ResetRoda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset
  • Roda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol ResetRoda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset

Roda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset

Ngenalake Roda Pengukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Reset dening Wushan. Minangka Produsen lan Supplier sing misuwur ing China, Cixi Wushan Counter Co., Ltd. bangga nampilake alat ukur sing bermutu. Apa sampeyan melu proyek konstruksi utawa mbutuhake pangukuran sing tepat kanggo macem-macem aplikasi, Roda Pengukur Mekanik kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Kanthi desain gear-driven collapsible lan fitur tambahan kaya fungsi rem lan nul reset, produk iki nawakake fungsi ngédap, daya tahan, lan akurasi.

Model:WS-208

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur produk:

Roda 12 inci: Roda 12 inci njamin pangukuran sing akurat lan operasi lancar ing macem-macem permukaan.

Desain Collapsible: Rod lempitan ngidini panyimpenan lan transportasi sing gampang, dadi trep kanggo tugas sing terus-terusan.

Operasi Mekanik: Roda pangukuran iki nggunakake mekanisme mekanik kanggo ngirim maca sing akurat lan konsisten.

Kickstand: Dilengkapi kickstand, setir ukuran bisa ngadeg mujur nalika ora dienggo, nggampangake panyimpenan.

Brake lan Zero Reset: Model iki dilengkapi fungsi rem, ngidini sampeyan ngaso lan nerusake pangukuran. Uga nduweni pilihan nol reset kanggo penak tambahan.


Spesifikasi Produk:

Kode Pabrik: WS-208

Range Pengukuran: 0-9999.9m/ft

Panjang Ekstensi Produk: 1080mm

Produk Dilipat Length: 550mm

Bahan Batang Lipat: Tabung Aluminium

Dhiameter Roda: 318mm

Bahan Roda: ABS

Bahan Tapak Roda: TPR Elastomeric

Inner Packing: Rainproof Kain Tas (600D kain nilon)

Packing ukuran: 630*335*570 mm (4 lembar)

Bobot Net produk: 1.80kg


Nggawe tugas ngukur gampang lan akurat karoRoda Ukur Mekanik 12-Inci kanthi Rem lan Nol Resetdening Wushan. Apa sampeyan profesional ing industri konstruksi utawa penggemar DIY, produk berkualitas tinggi dirancang kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Ngalami penak saka desain collapsible, tliti mekanisme gear-mimpin, lan fungsi tambahan saka fitur rem lan nul reset.


Dipercaya ing reputasi Wushan sing misuwur, Produsen lan Supplier sing adhedhasar ing China. Komitmen kita kanggo kualitas, inovasi, lan kepuasan pelanggan dibayangke ing saben aspek produk kita. Nyuwun kutipan dina iki lan temokake linuwih, daya tahan, lan presisi sing ditawakake Roda Pengukur Mekanik. Ningkatake kemampuan pangukuran lan ngrampungake proyek kanthi gampang lan efisien. Pilih Wushan kanggo kualitas luar biasa, kinerja, lan tentrem atine.



Hot Tags: 12-Inch Mechanical Measuring Wheel karo Brake lan Zero Reset, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Kutipan, CE, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.