Warta perusahaan

Cixi Wushan Counter Co., Ltd. Nampilake Roda Pengukur Mutakhir ing Pameran Perangkat Keras Internasional China ing Shanghai

2023-06-14

Shanghai, 8-10 Mei 2023 - Cixi WushanCounter Co., Ltd., panyedhiya alat pangukuran presisi, kanthi bangga nampilake inovasi paling anyar, Roda Pengukur, ing Pameran Hardware ChinaInternational sing adiluhung sing dianakake ing Shanghai.

Pameran Hardware Internasional China ing Shanghai dadi platform sing sampurna kanggo Cixi Wushan Counter Co, Ltd. Alat canggih iki ngowahi pangukuran jarak, nyedhiyakake akurasi lan efisiensi sing ora cocog ing macem-macem aplikasi.

Dirancang kanthi presisi lan linuwih, Roda Pengukur nggabungake sensor lan teknik teknik canggih. Iki njamin pangukuran sing konsisten lan akurat, sanajan lingkungan sing angel. Kanthi desain ergonomis, pangguna bisa ngoperasikake Roda Pengukur kanthi nyaman kanggo wektu sing suwe tanpa kesel. Tampilan digital ngirim maca wektu nyata, nambah produktivitas lan akurasi ing proyek.

"Kita bungah kanggo nampilake Roda Pengukuran ing Pameran Hardware Internasional China ing Shanghai," ujare Hengyu Luo, manajer umum Cixi Wushan Counter Co., Ltd. profesional ing macem-macem industri."

Partisipasi Roda Pengukur ing Pameran Perangkat Keras Internasional China entuk perhatian lan umpan balik positif saka pakar industri lan peserta. Kinerja sing luar biasa lan posisi linuwih minangka game-changer ing bidang alat pangukuran.

Cixi Wushan Counter Co., Ltd. terus ngutamakake inovasi lan kepuasan pelanggan. Partisipasi perusahaan ing acara industri kayata China International Hardware Fair nandheske dedikasi kanggo ngirim solusi mutakhir kanggo para profesional ing saindenging jagad.