Roda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 Inch
  • Roda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 InchRoda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 Inch
  • Roda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 InchRoda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 Inch
  • Roda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 InchRoda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 Inch
  • Roda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 InchRoda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 Inch

Roda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12 Inch

Ngenalke Roda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12-Inci dening Wushan. Minangka salah siji saka Produsen lan Suppliers anjog ing China, Cixi Wushan Counter Co., Ltd. bangga presents alat ukur kualitas dhuwur iki. Apa sampeyan ana ing industri konstruksi utawa melu macem-macem tugas pangukuran, Roda Pengukur Mekanik kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Digawe ing China kanthi fokus ing presisi lan daya tahan, produk iki nawakake pangukuran sing bisa dipercaya kanggo macem-macem aplikasi.

Model:WS205

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur produk:

Roda 12-Inch: Roda 12-inch sing gedhe njamin pangukuran sing akurat lan operasi sing lancar ing macem-macem terrain.

Desain Teleskopik: Rod teleskopik bisa nganti 950mm, nyedhiyakake keluwesan lan kenyamanan sajrone pangukuran.

Operasi Mekanik: Roda ukur iki nggunakake mekanisme mekanik kanggo maca sing tepat lan konsisten.

Tabung Aluminium: Rod teleskopik digawe saka tabung aluminium berkualitas tinggi, njamin kaku lan umur dawa.

Kickstand: Dilengkapi kickstand, roda ukur bisa ngadeg kanthi tegak nalika ora digunakake, saéngga gampang disimpen.


Spesifikasi Produk:

Kode Pabrik: WS205

Range Pengukuran: 0-99999.9m/ft

Produk Panjang Ekstensi: 950mm

Produk Length Length: 630mm

Spesifikasi Rod Teleskopik: Ï19mm-Ï22mm

Bahan Batang Teleskopik: Tabung Aluminium

Dhiameter Roda: 318mm

Bahan Roda: ABS

Bahan Tapak Roda: TPR Elastomeric

Bahan Hand Grip: Plastik TPR Elastis

Inner Packing: Rainproof Kain Tas (600D kain nilon)

Packing ukuran: 905*470*340 mm (6 lembar)

Bobot Net produk: 0.90kg


Ningkatake kabisan pangukuran kanthi Roda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12-Inci dening Wushan. Alat ukur sing dipercaya lan akurat cocog kanggo macem-macem industri lan aplikasi. Percaya ing kualitas lan presisi sing ditawakake produk Made in China. Nyuwun kutipan dina iki lan rasakake kinerja unggul Roda Pengukur Mekanik kita.



Hot Tags: Roda Pengukur Mekanik Teleskopik Kompak 12-Inci, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.