12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel
  • 12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel

12-Inch Collapsible Gear-mimpin Mechanical Measuring Wheel

Minangka pabrikan sing misuwur ing China, Wushan, merek ing sangisore Cixi Wushan Counter Co., Ltd., kanthi bangga nampilake Roda Pengukur Mekanik - alat ukur sing serbaguna lan dipercaya. Perusahaan kita duwe spesialisasi kanggo ngasilake alat ukur sing bermutu, lan Roda Pengukur Mekanik sing didorong Gear Collapsible 12-inci iki nuduhake komitmen kita kanggo keunggulan.

Model:WS201

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ringkesan Produk: Dirancang kanggo nyukupi kabutuhan pangukuran sampeyan, Roda Pengukur Mekanik sing didorong Gear Collapsible 12-Inci dening Wushan minangka produk paling dhuwur sing nawakake pangukuran jarak sing akurat lan efisien. Kanthi rod lempitan pipa baja lan diameter roda 318mm, roda pengukur iki menehi kinerja sing luar biasa ing macem-macem aplikasi.


Fitur produk:

Roda 12 inci: Roda 12 inci njamin pangukuran sing akurat lan operasi lancar ing macem-macem permukaan.

Collapsible Gear-driven Design: Mekanisme gear-driven ngidini kanggo gampang lempitan, nambah portability lan penak.

Operasi Mekanik: Roda pangukuran iki nggunakake mekanisme mekanik kanggo ngirim maca sing akurat lan konsisten.

Pipa Baja: Batang lempitan dibangun nganggo pipa baja sing kuat, njamin daya tahan lan kinerja tahan lama.

Steel Kickstand: Dilengkapi karo kickstand baja, setir ukuran bisa ngadeg mujur nalika ora dienggo, nggampangake panyimpenan.


Spesifikasi Produk:

Kode Pabrik: WS201

Range Pengukuran: 0-99999.9m/FT

Panjang Ekstensi Produk: 1010mm

Produk Dilipat Length: 530mm

Bahan Batang Lipat: Pipa Baja

Dhiameter Roda: 318mm

Bahan Roda: ABS

Bahan Tapak Roda: TPR Elastomeric

Bahan Hand Grip: Plastik TPR Elastis

Inner Packing: Rainproof Kain Tas (600D kain nilon)

Packing ukuran: 620*540*430 mm (4 lembar)

Bobot Net produk: 2.08kg


Roda Pengukur Mekanik Didorong Gear 12-Inci iki, diprodhuksi dening Wushan, minangka alat penting kanggo kontraktor, surveyor, landscaper, lan sing duwe omah. Desain collapsible lan mekanisme gear-driven nggabungake penak lan akurasi, nyederhanakake tugas pangukuran jarak.


Kita, minangka pabrikan sing dipercaya, bangga ngirim produk sing berkualitas. Digawe ing China, roda pengukur kita tundhuk karo pedoman manufaktur sing ketat lan nyukupi syarat sertifikasi CE. Ing Wushan, kita prioritasake kualitas lan darmabakti kanggo nyedhiyakake alat ukur sing dipercaya lan awet kanggo para profesional ing saindenging jagad.


Yen sampeyan nggoleki manufaktur utawa pemasok roda pengukur sing bisa dipercaya, Wushan minangka pilihan sing paling apik. Hubungi kita dina iki kanggo kutipan utawa informasi luwih lengkap. Kanthi komitmen kanggo kualitas lan kepuasan pelanggan, kita siyap nyukupi kabutuhan pangukuran sampeyan.



Hot Tags: Roda Pengukur Mekanik Didorong Gear 12-Inch, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.